Specialisaties

Specialisaties

RenoMarmer beheerst diverse specialisaties om uw problemen op te lossen!

Wanneer uw natuursteen te glad is zijn er diverse mogelijkheden om dit stroever te maken.

Graffiti op de natuursteen buitengevel is een doorn in het oog van veel mensen, ook hiervoor heeft RenoMarmer een passende oplossing.

Wilt u uw logo in de natuursteen vloer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Hardsteen gevel renoveren, rechts voor en links na de behandeling

Antislip

Wanneer een natuursteenoppervlak binnenshuis te glad is kan het met deze behandeling stroef worden gemaakt, het uiterlijk van het natuursteen blijft hierbij nagenoeg onveranderd. Dit is met name zeer effectief op oppervlakken die nat kunnen worden, zoals de vloer van een doucheruimte of inpandig zwembad.

Stralen

In te gladde natuursteen traptreden en vloeren kunnen antislipstroken gestraald worden. Hoewel het uiterlijk hierdoor wel verandert  wordt op deze manier de antislipwerking duidelijk zichtbaar, wat een veilig gevoel geeft voor de gebruikers. Ook kunnen grotere vloeroppervlakken of speciale motieven gestraald worden.

Branden

Buitenbordessen, traptreden en hellingbanen kunnen, zeker als het regent, glad zijn. Door het branden springt de toplaag open zodat er een ruw oppervlak ontstaat.

Boucharderen

Bij deze methode wordt het vloeroppervlak mechanisch gehamerd, hierdoor ontstaat er een ruw oppervlak dat een uitstekende antislip werking heeft. Het uiterlijk van de steen veranderd wel.

Antigraffiti

Gevels zijn uitnodigend om graffiti op aan te brengen, dit is voor veel mensen een doorn in het oog. Indien nodig wordt eerst de aangebrachte graffiti verwijderd. Dan wordt onze speciale impregneer aangebracht waardoor graffiti zich niet meer kan hechten aan het natuursteen. Mocht er hierna onverhoopt weer graffiti aangebracht worden dan is dit eenvoudig te verwijderen.

Logo stralen in natuursteen

Logo zandstralen

Dit wordt toegepast om het natuursteen stroef te maken.

Branden

Boucharderen van hardsteen

Boucharderen