Werkwijze

Door onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze kan RenoMarmer bijna alle problemen met uw natuursteen oplossen.  Neem nu contact op voor advies of een vrijblijvend offertebezoek, dan wordt er op korte termijn een afspraak met u gemaakt.

Aanvraag, bezoek en offerte

Wij ontvangen uw aanvraag via de mail of telefonisch. Omdat iedere vloer en situatie anders is komen wij altijd bij u langs om het natuursteen te bekijken. Er wordt een afspraak gemaakt voor het kosteloze offertebezoek. Tijdens dit bezoek spreken wij alles door en hoort u wat er mogelijk is met het natuursteen om aan uw wensen te voldoen. Na het bezoek ontvangt u op korte termijn een vrijblijvende offerte via de mail.

Inplannen van de werkzaamheden

Als de offerte akkoord is en u opdracht geeft wordt het werk in goed overleg ingepland. U ontvangt een opdrachtbevestiging via de mail waarin de afspraken en verdere details vermeld staan.

Uitvoering van de werkzaamheden

De werkzaamheden worden nauwkeurig en zoveel als mogelijk stofarm uitgevoerd. Het te bewerken oppervlak wordt door u leeg gehaald (tenzij anders afgesproken). De wanden en alles wat aan de vloer grenst, bv. de keuken, worden zorgvuldig door ons afgeplakt. Het slijpselslib, afplakplastic en ander afval wordt door ons meegenomen. Het natuursteen wordt schoon aan u opgeleverd. Via de mail ontvangt u naderhand het onderhoudsadvies en de factuur.

Onderhoudsadvies

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden is het belangrijk om de vloer op de juiste wijze te onderhouden zodat deze optimaal mooi blijft. Daarom informeren wij u bij oplevering over het uit te voeren onderhoud én ontvangt u voor de eerste periode het juiste onderhoudsmiddel. Via de mail ontvangt u  het onderhoudsadvies.

Kalksteen vloer en voegen gereinigd

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Granito gangvloer na renovatie