• Mobiel: 06 145 689 85
  • E-mail: info@renomarmer.nl

Werkwijze

Door onze professionele werkwijze kan RenoMarmer bijna alle problemen met uw natuursteen oplossen.  Neem nu contact op met RenoMarmer voor advies of een vrijblijvend offertebezoek, dan wordt er op korte termijn een afspraak met u gemaakt.

Bezoek en offerte

Naar aanleiding van uw telefonische of e-mail aanvraag wordt er contact met u opgenomen om alles door te spreken. In dit contact wordt er een afspraak gemaakt om het natuursteen bij u te beoordelen. Dit bezoek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij zullen u vertellen wat er mogelijk is met uw natuursteen om aan uw wensen te voldoen. Na het bezoek ontvangt u op korte termijn een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

Inplannen van de werkzaamheden

Als de offerte akkoord is en u opdracht geeft tot uitvoering van de werkzaamheden wordt dit in goed overleg ingepland. Hierna ontvangt u een opdrachtbevestiging via de e-mail waarin de laatste details vermeld staan.

Uitvoering van de werkzaamheden

De werkzaamheden worden nauwkeurig en zoveel als mogelijk stofarm uitgevoerd. In de meeste gevallen worden de wanden en alles dat aan de vloer grenst, bv. de keuken, zorgvuldig afgeplakt. Het slijpselslib, afplakplastic en ander afval wordt door ons afgevoerd. Het werk wordt schoon aan u opgeleverd. Als alles naar tevredenheid is dan ondertekent u de opleverbon en ontvangt u de factuur.

Onderhoudsadvies

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden is het belangrijk om de vloer op de juiste wijze te onderhouden zodat deze optimaal mooi blijft. Daarom wordt u bij de oplevering uitgebreid geïnformeerd over het uit te voeren onderhoud én ontvangt u voor de eerste periode het juiste onderhoudsmiddel.

Gepolijste marmeren vloer

RenoMarmer Natuursteenrenovatie en onderhoud

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of meer informatie?